logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Noordholland // Bedrijfsuitje Zandvoort
Bedrijfsuitje Zandvoort

Bedrijfsuitje in Zandvoort

Bedrijfsuitje voor een all-in prijs

Bedrijfsuitje in Zandvoort! Uitjes en Eten nodigt u graag uit in deze historische Koninklijke stad. Stad van Zandvoorts blauw, Vermeer en natuurlijk Oranje. Zandvoort is een stad met prachtig bewaarde historie en cultuur.

Naast alle historie is Zandvoort ook een enorm gezellige stad met gezellige terrassen waar je heel goed kan winkelen, uitgaan, romantisch kan overnachten, en bourgondisch kan eten en drinken. Kortom, Zandvoort is de ideale stad voor bedrijfsuitjes.

Plezier, teambuilding, ontdekken en lekker eten en drinken staan centraal in onze programma's. Enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat elk bedrijfsuitje een succes wordt.

Een selectie van onze bedrijfsuitjes en groepsuitjes:


Beach Adventure

Beach Adventure

Een uitdagend bedrijfsuitje op het strand. Teams strijden tegen elkaar in zeer wisselende programma onderdelen. Creativiteit, plezier, een beetje 'strijd' en vooral veel lol kenmerken dit programma. Deze spetterende dag zal worden afgesloten met een heerlijke BBQ.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Sport en Spel op het strand

Strand Sport en Spel

Een geweldig bedrijfsuitje op een Noord-Hollands strand met een licht competitief karakter, dat is een Strand Sport en Spel dag. Lekker op blote voeten deelnemen aan ontspannen activiteiten die voor iedereen leuk zijn. Creativiteit, plezier, een beetje 'strijd' en vooral veel lol kenmerken dit programma. Het strandprogramma wordt afgesloten met een heerlijke borrel en BBQ buffet. Met elkaar genieten op het Hollandse strand.

Vanaf € 26,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Expeditie Strand

Expeditie Strand

Expeditie Strand, het meest avontuurlijk spelprogramma van Uitjes en Eten. De Expeditie bestaat uit diverse uitdagende teamspelen waarbij samenwerken, strijden maar vooral plezier belangrijk is. Welk team wint de prestigieuze Expeditie Strand bokaal? Het strandprogramma wordt afgesloten met een heerlijke borrel en BBQ buffet.

Vanaf € 30,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Strand Fun en Feest

Strand Fun en Feest

Strand Fun en Feest is een uitje waarbij strand, sport en spel gecombineerd worden met een heerlijke BBQ en afsluitend een spetterende Strandparty met DJ. Jullie beginnen met diverse activiteiten op het strand zoals beachvolleybal waarna jullie vervolgens kunnen nagenieten van een heerlijke BBQ. Ter afsluiting zorgt onze DJ dat de dag spetterend wordt afgesloten!

Vanaf € 89,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Blokarten Powerkiten

Blokarten Powerkiten

Blokarten Powerkiten is een actief spelprogramma waarbij alle zintuigen worden aangesproken. De groep wordt opgesplitst waarbij 1 team gaat Blokarten en 1 team gaat Powerkiten. Beide programma's zijn hele belevenissen waarbij het Blokarten tot wel 60 km/h gaat. Na alle inspanningen wacht u een overheerlijke BBQ met een heerlijke borrel.

Vanaf € 45,50 p.p. excl. BTW

Lees meer

Met haar prachtig bewaarde historie en cultuur is Zandvoort een historische Koninklijke stad. Ook is Zandvoort een erg gezellige stad met veel gezellige terrassen waar je heerlijk bourgondisch kan eten en drinken. Naast de mooie binnenstad heeft Zandvoort ook een prachtig strand waar Uitjes en Eten strandspelen organiseert.

Uitjes en Eten organiseert niet alleen in Zandvoort bedrijfsuitjes en groepsuitjes.Uitjes en Eten doet dit door heel Nederland. Kijkt u ook eens op de sites over bedrijfsuitjes in Amsterdam, groepsuitjes in Utrecht, teamuitjes in Den Haag of afdelingsuitje in Alkmaar.

Bedrijfsuitje Noord-Holland

Bedrijfsuitje Haarlem

Uitjes en Eten maakt in Haarlem van alles mogelijk. Wij zijn de specialist als het gaat om Haarlemse uitjes. Op ontdekkingstocht met uw team langs hofjes, de trendy terrassen en een heerlijk etentje in het centrum.

Bedrijfsuitje Alkmaar

Bedrijfsuitje in Alkmaar! Uitjes en eten nodigt u graag uit in deze historische en prachtige kaasstad.. Uitjes en Eten is hét adres voor uw bedrijfsuitje in Alkmaar. Tijdens onze bedrijfsuitjes wordt in teamverband het Waagplein, de prachtige grachten en nog veel meer ontdekt.

Bedrijfsuitje Bergen

Bedrijfsuitje in Bergen! In Bergen bepalen kunst, cultuur en cultuurhistorie de elementen de sfeer van het dorp. Hier vind je op één plek strand, zee en duinen, gecombineerd met prachtige oude bossen. Ontdek het in één van onze teambuilding of bedrijfsuitjes.

Bedrijfsuitje Hoorn

Bedrijfsuitje Hoorn! Hoorn is een bezoek meer dan waard. Proef in teamverband de geschiedenis van de vele historische panden met het intact gebleven stratenpatroon en bekijk de fantastische Zuiderzee haven. Ontdek het in één van onze teambuilding of bedrijfsuitjes.

Bedrijfsuitje Zandvoort

Bedrijfsuitje in Zandvoort! Uitjes en Eten nodigt u uit in deze prachtige historische Koninklijke stad. De stad van prachtig bewaarde historie en cultuur. Maar ook van winkelen gezellige terrassen en bourgondisch eten en drinken. Kortom, Zandvoort is de stad voor uw bedrijfsuitje.

Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje in Amsterdam. Ontdek nu onze hoofdstad met uw bedrijfsuitje. In het sfeervolle centrum van Amsterdam heeft Uitjes en Eten diverse spelprogramma's in combinatie met lekker eten en drinken. Maar Amsterdam heeft natuurlijk meer te bieden. Ontdek met een van onze programma's de prachtige grachten, sfeervolle wijken en nog veel meer!