logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Noordholland // Personeelsuitje Zandvoort
Bedrijfsuitje Zandvoort

Personeelsuitje in Zandvoort

Personeelsuitje voor een all-in prijs

Bedrijfsuitje Noord HollandPersoneelsuitje Zandvoort! We gaan naar Zandvoort al aan de zee. Niet voor niks is Zandvoort één van Nederlands bekendste badplaatsen en ideaal voor personeelsuitjes. Het prachtige strand, de vele paviljoens en de mooie duinen is ideaal om met een teambuilding of personeelsuitje te ontdekken. De Uitjes en Eten arrangementen zijn altijd met eten en drinken en voor een all-in prijs.


Plezier, teambuilding, ontdekken en lekker eten en drinken staan centraal in onze programma's. Enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat elk personeelsuitje een succes wordt. Een selectie van onze personeelsuitjes en groepsuitjes:


Beach Adventure

Beach Adventure

Een uitdagend bedrijfsuitje op het strand. Teams strijden tegen elkaar in zeer wisselende programma onderdelen. Creativiteit, plezier, een beetje 'strijd' en vooral veel lol kenmerken dit programma. Deze spetterende dag zal worden afgesloten met een heerlijke BBQ.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Sport en Spel op het strand

Strand Sport en Spel

Een geweldig bedrijfsuitje op een Noord-Hollands strand met een licht competitief karakter, dat is een Strand Sport en Spel dag. Lekker op blote voeten deelnemen aan ontspannen activiteiten die voor iedereen leuk zijn. Creativiteit, plezier, een beetje 'strijd' en vooral veel lol kenmerken dit programma. Het strandprogramma wordt afgesloten met een heerlijke borrel en BBQ buffet. Met elkaar genieten op het Hollandse strand.

Vanaf € 27,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Het strand teambuilding programma met vele uitdagingen voor zowel doeners en denkers. Onze eigen Eddy Zoey begeleidt het bedrijfsuitje op het Hoekse strand. De diverse expeditieproeven zijn een combinatie van samenwerken en strijden. Sportiviteit is niet verreisd voor een echte Robinson. Het strandprogramma wordt afgesloten met een heerlijke borrel en BBQ buffet.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer

Uitjes en Eten organiseert bedrijfsuitjes en groepsuitjes door heel Nederland. Kijkt u ook eens op de sites over bedrijfsuitjes in Amsterdam, groepsuitjes in Utrecht, teamuitjes in Den Haag of afdelingsuitje in Alkmaar.

Bedrijfsuitje Noord-Holland

Bedrijfsuitje Haarlem

Uitjes en Eten maakt in Haarlem van alles mogelijk. Wij zijn de specialist als het gaat om Haarlemse uitjes. Op ontdekkingstocht met uw team langs hofjes, de trendy terrassen en een heerlijk etentje in het centrum.

Bedrijfsuitje Alkmaar

Bedrijfsuitje in Alkmaar! Uitjes en eten nodigt u graag uit in deze historische en prachtige kaasstad.. Uitjes en Eten is hét adres voor uw bedrijfsuitje in Alkmaar. Tijdens onze bedrijfsuitjes wordt in teamverband het Waagplein, de prachtige grachten en nog veel meer ontdekt.

Bedrijfsuitje Bergen

Bedrijfsuitje in Bergen! In Bergen bepalen kunst, cultuur en cultuurhistorie de elementen de sfeer van het dorp. Hier vind je op één plek strand, zee en duinen, gecombineerd met prachtige oude bossen. Ontdek het in één van onze teambuilding of bedrijfsuitjes.

Bedrijfsuitje Hoorn

Bedrijfsuitje Hoorn! Hoorn is een bezoek meer dan waard. Proef in teamverband de geschiedenis van de vele historische panden met het intact gebleven stratenpatroon en bekijk de fantastische Zuiderzee haven. Ontdek het in één van onze teambuilding of bedrijfsuitjes.

Bedrijfsuitje Zandvoort

Bedrijfsuitje Amsterdam