logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Noordholland // Teambuilding in Bergen
Bedrijfsuitje Bergen

Teambuilding Bergen

Teambuilding voor een all-in prijs

Teambuilding in het kunstenaarsdorp Bergen. Samenwerken en uitdagingen aangaan. Elkaar beter leert kennen in de mooie Bergen. Leg de basis voor een goede samenwerking binnen het bedrijf.

Bergen is een fantastische stad voor de uitvoering van een teambuilding programma. Onze ervaren begeleiders teams zorgen ervoor dat het programma op maat wordt uitgevoerd. Teambuilding bij Uitjes en Eten betekend natuurlijk ook heerlijk met elkaar eten en drinken.
Meer weten over een teambuilding programma.


Beach Adventure

Beach Adventure Teambuilding

Een uitdagend bedrijfsuitje op het strand. Teams strijden tegen elkaar in zeer wisselende programma onderdelen. Creativiteit, plezier, een beetje 'strijd' en vooral veel lol kenmerken dit programma. Deze spetterende dag zal worden afgesloten met een heerlijke BBQ.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Expeditie Robinson

Expeditie Strand Teambuilding

Het strand teambuilding programma met vele uitdagingen voor zowel doeners en denkers. Onze eigen Eddy Zoey begeleidt het bedrijfsuitje op het Hoekse strand. De diverse expeditieproeven zijn een combinatie van samenwerken en strijden. Sportiviteit is niet verreisd voor een echte Robinson. Het strandprogramma wordt afgesloten met een heerlijke borrel en BBQ buffet.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat? Teambuilding

Het teambuilding programma Wie is de Rat is een ludiek teamspel in Bergen. Hoe listig is de Rat. Lukt het de rat om ongemerkt zijn team te laten verliezen. Teambuilding list, bedrog en een heerlijk 3 gangen menu.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Hilarisch spel; boeiend tot het eind

Escape in the City Teambuilding

Een hilarisch teambuilding programma of groepsuitje waarbij het hele team geketend met handboeien door Bergen op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken. Dat is het gekste teamuitje van Nederland.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Strijdlustig teamspel in een restaurant

DinerSlag Teambuilding

Het teambuilding programma DinerSlag is een strijdlustig dinerspel, waarbij vele spannende en leuke spelen worden afgewisseld met heerlijk eten en drinken. Het dinerspel waarbij diverse teams strijden om de DinerSlag Bokaal.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Uitjes en Eten organiseert bedrijfsuitjes en groepsuitjes door heel Nederland. Kijkt u ook eens op de sites over bedrijfsuitjes in Amsterdam, groepsuitjes in Utrecht, teamuitjes in Den Haag of afdelingsuitje in Alkmaar.Bedrijfsuitje Noord-Holland

Bedrijfsuitje Haarlem

Uitjes en Eten maakt in Haarlem van alles mogelijk. Wij zijn de specialist als het gaat om Haarlemse uitjes. Op ontdekkingstocht met uw team langs hofjes, de trendy terrassen en een heerlijk etentje in het centrum.

Bedrijfsuitje Alkmaar

Bedrijfsuitje in Alkmaar! Uitjes en eten nodigt u graag uit in deze historische en prachtige kaasstad.. Uitjes en Eten is hét adres voor uw bedrijfsuitje in Alkmaar. Tijdens onze bedrijfsuitjes wordt in teamverband het Waagplein, de prachtige grachten en nog veel meer ontdekt.

Bedrijfsuitje Bergen

Bedrijfsuitje in Bergen! In Bergen bepalen kunst, cultuur en cultuurhistorie de elementen de sfeer van het dorp. Hier vind je op één plek strand, zee en duinen, gecombineerd met prachtige oude bossen. Ontdek het in één van onze teambuilding of bedrijfsuitjes.

Bedrijfsuitje Hoorn

Bedrijfsuitje Hoorn! Hoorn is een bezoek meer dan waard. Proef in teamverband de geschiedenis van de vele historische panden met het intact gebleven stratenpatroon en bekijk de fantastische Zuiderzee haven. Ontdek het in één van onze teambuilding of bedrijfsuitjes.

Bedrijfsuitje Zandvoort

Bedrijfsuitje Amsterdam