logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Noordholland // Teambuilding Haarlem
Bedrijfsuitje Haarlem

Teambuilding Haarlem

Teambuilding voor een all-in prijs

Teambuilding in de muggenstad Haarlem. Samenwerken en uitdagingen aangaan. Elkaar beter leert kennen in de mooie stad Haarlem. Leg de basis voor een goede samenwerking binnen het bedrijf.

Haarlem is een fantastische stad voor de uitvoering van een teambuilding programma. Onze ervaren begeleiders teams zorgen ervoor dat het programma op maat wordt uitgevoerd. Teambuilding bij Uitjes en Eten betekent natuurlijk ook heerlijk met elkaar eten en drinken.

Meer weten over een teambuilding programma.Wie is de rat?

Wie is de rat? Teambuilding

Het teambuilding programma Wie is de Rat is een ludiek teamspel in Haarlem. Hoe listig is de Rat. Lukt het de rat om ongemerkt zijn team te laten verliezen. Teambuilding list, bedrog en een heerlijk 3 gangen menu.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Hilarisch spel; boeiend tot het eind

Escape in the City Teambuilding

Een hilarisch teambuilding programma of groepsuitje waarbij het hele team geketend met handboeien door Haarlem op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken. Dat is het gekste teamuitje van Nederland.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Strijdlustig teamspel in een restaurant

DinerSlag Teambuilding

Het teambuilding programma DinerSlag is een strijdlustig dinerspel, waarbij vele spannende en leuke spelen worden afgewisseld met heerlijk eten en drinken. Het dinerspel waarbij diverse teams strijden om de DinerSlag Bokaal.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Uitjes en Eten organiseert bedrijfsuitjes en groepsuitjes door heel Nederland. Kijkt u ook eens op de sites over bedrijfsuitjes in Apeldoorn, groepsuitjes in Breda, teamuitjes in Volendam, of afdelingsuitjes in Zwolle.

Bedrijfsuitje Noord-Holland

Bedrijfsuitje Haarlem

Uitjes en Eten maakt in Haarlem van alles mogelijk. Wij zijn de specialist als het gaat om Haarlemse uitjes. Op ontdekkingstocht met uw team langs hofjes, de trendy terrassen en een heerlijk etentje in het centrum.

Bedrijfsuitje Alkmaar

Bedrijfsuitje in Alkmaar! Uitjes en eten nodigt u graag uit in deze historische en prachtige kaasstad.. Uitjes en Eten is hét adres voor uw bedrijfsuitje in Alkmaar. Tijdens onze bedrijfsuitjes wordt in teamverband het Waagplein, de prachtige grachten en nog veel meer ontdekt.

Bedrijfsuitje Bergen

Bedrijfsuitje in Bergen! In Bergen bepalen kunst, cultuur en cultuurhistorie de elementen de sfeer van het dorp. Hier vind je op één plek strand, zee en duinen, gecombineerd met prachtige oude bossen. Ontdek het in één van onze teambuilding of bedrijfsuitjes.

Bedrijfsuitje Hoorn

Bedrijfsuitje Hoorn! Hoorn is een bezoek meer dan waard. Proef in teamverband de geschiedenis van de vele historische panden met het intact gebleven stratenpatroon en bekijk de fantastische Zuiderzee haven. Ontdek het in één van onze teambuilding of bedrijfsuitjes.

Bedrijfsuitje Zandvoort

Bedrijfsuitje Amsterdam