logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Noordholland // Teambuilding Zandvoort
Bedrijfsuitje Zandvoort

Teambuilding Zandvoort

Teambuilding voor een all-in prijs

Teambuilding in de badplaats Zandvoort. Samenwerken en uitdagingen aangaan. Elkaar beter leert kennen in de mooie stad Zandvoort. Leg de basis voor een goede samenwerking binnen het bedrijf.

Zandvoort is een fantastische stad voor de uitvoering van een teambuilding programma. Onze ervaren begeleiders teams zorgen ervoor dat het programma op maat wordt uitgevoerd. Teambuilding bij Uitjes en Eten betekent natuurlijk ook heerlijk met elkaar eten en drinken.

Meer weten over een teambuilding programma.

Een selectie van onze bedrijfsuitjes en groepsuitjes:


Beach Adventure

Beach Adventure Teambuilding

Een uitdagend bedrijfsuitje op het strand. Teams strijden tegen elkaar in zeer wisselende programma onderdelen. Creativiteit, plezier, een beetje 'strijd' en vooral veel lol kenmerken dit programma. Deze spetterende dag zal worden afgesloten met een heerlijke BBQ.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Sport en Spel op het strand

Strand Sport en Spel Teambuilding

Een geweldig bedrijfsuitje op een Noord-Hollands strand met een licht competitief karakter, dat is een Strand Sport en Spel dag. Lekker op blote voeten deelnemen aan ontspannen activiteiten die voor iedereen leuk zijn. Creativiteit, plezier, een beetje 'strijd' en vooral veel lol kenmerken dit programma. Het strandprogramma wordt afgesloten met een heerlijke borrel en BBQ buffet. Met elkaar genieten op het Hollandse strand.

Vanaf € 27,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Expeditie Robinson

Expeditie Strand Teambuilding

Het strand teambuilding programma met vele uitdagingen voor zowel doeners en denkers. Onze eigen Eddy Zoey begeleidt het bedrijfsuitje op het Hoekse strand. De diverse expeditieproeven zijn een combinatie van samenwerken en strijden. Sportiviteit is niet verreisd voor een echte Robinson. Het strandprogramma wordt afgesloten met een heerlijke borrel en BBQ buffet.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer

Uitjes en Eten organiseert bedrijfsuitjes en groepsuitjes door heel Nederland. Kijkt u ook eens op de sites over bedrijfsuitjes in Amsterdam, groepsuitjes in Utrecht, teamuitjes in Den Haag of afdelingsuitje in Alkmaar.

Bedrijfsuitje Noord-Holland

Bedrijfsuitje Haarlem

Uitjes en Eten maakt in Haarlem van alles mogelijk. Wij zijn de specialist als het gaat om Haarlemse uitjes. Op ontdekkingstocht met uw team langs hofjes, de trendy terrassen en een heerlijk etentje in het centrum.

Bedrijfsuitje Alkmaar

Bedrijfsuitje in Alkmaar! Uitjes en eten nodigt u graag uit in deze historische en prachtige kaasstad.. Uitjes en Eten is hét adres voor uw bedrijfsuitje in Alkmaar. Tijdens onze bedrijfsuitjes wordt in teamverband het Waagplein, de prachtige grachten en nog veel meer ontdekt.

Bedrijfsuitje Bergen

Bedrijfsuitje in Bergen! In Bergen bepalen kunst, cultuur en cultuurhistorie de elementen de sfeer van het dorp. Hier vind je op één plek strand, zee en duinen, gecombineerd met prachtige oude bossen. Ontdek het in één van onze teambuilding of bedrijfsuitjes.

Bedrijfsuitje Hoorn

Bedrijfsuitje Hoorn! Hoorn is een bezoek meer dan waard. Proef in teamverband de geschiedenis van de vele historische panden met het intact gebleven stratenpatroon en bekijk de fantastische Zuiderzee haven. Ontdek het in één van onze teambuilding of bedrijfsuitjes.

Bedrijfsuitje Zandvoort

Bedrijfsuitje Amsterdam